"Боља Србија" однела победу у изборима за савет МЗ Крагујевац 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
"Боља Србија" однела победу у изборима за савет МЗ Крагујевац
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
21.08.2017 | 0 коментар(а)



Топола - На изборима за савет месних заједница у општини Крагујевац председник скупштине општине Топола Драган Јовановић

представљајући своју странку "Боља Србија"однео је убедљиву победу. Избори су одржани јуче и како незванично сазнајемо прве резултате у селу Чумић представници "Боље Србије"су имали око 700 гласова а кандидати противничке коалиције СНС-СПС 300 гласова. У селу Влакча 312 гласова док је СНС-СПС 210. У Маслошеву убедљива победа од 240 гласа припала је Бољој Србији, а 41 СНС-СПС.

У Страгарима 641 глас припала је СНС-СПС, а Боља Србија освојила је 518.

Председник странке "Боља Србија" Драган Јовановић изјавио је за Глас западне Србије да је било доста неправилности на изборима али да се неће жалити.

“Задовољан сам постигнутим резултатом као и екипом која ће представљати моју странку у овим селима. То су вредни и добри људи и идемо даље, следећи је Костолац у децембру па Аранђеловац и Београд”, рекао је Јовановић.

Марија Лазаревић/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.464.001 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)