Обрадовић: СПС чекају судови због криминала 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: СПС чекају судови због криминала
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
03.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - "Шта је Србија проживела за време СПС-а добро је и да постоји" - каже се између осталог у саопштењу Двери достављеном медијима
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

У саопштењу се даље наводи:

"Социјалистичка партија Србије, којој је угодно ма ко јој био политички партнер само да је на власти, последња има право да критикује грађане који протестују свако вече у 20,05 против тираније или Српски покрет Двери за протест у Чачку у циљу одбране Устава и владавине закона.

Подсећамо да је СПС на власти 27 од последњих 30 година, а да је за то време, некада Југославија, а данас Србија бивала територијално све мања, а грађани све сиромашнији. Наравно, функционери СПС-а су истовремено постајали све богатији. Иза њих је небројано много скандала и афера, а две најпознатије су везане за садашњег председника СПС-а Ивицу Дачића – „Коферче“ и „Банана“.

Због свега овога, СПС и њихови функционери немају право да било кога критикују, а понајмање грађане Србије који се боре против диктатуре њиховог коалиционог партнера Александра Вучића. Та црвено-црна, социјалистичко-радикалска (напредњачка) комбинација је једном већ упропастила Србију и не смемо им дозволити да то поново учине.

Стављање Српског покрета Двери у контекст новог ДОС-а је бесмислица, али страх СПС од надолазеће правде је оправдан. Оно што је сигурно да Двери неће дозволити да се понови једна од најкрупнијих грешака ДОС-а, а то је да је 2000. године изостала лустрација и доношење закона о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна. По паду ове власти, ове две кључне политичке промене неће изостати и идентични актери српске политичке сцене из ’90-их – Вучић и Дачић – ће одговарати по закону за све криминалне и коруптивне радње СНС и СПС" - саопштено је из Инфо службе Двери у Чачку.

ГЗС
 
 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bosko dveri sps saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.498.264 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)