„3D street art“ радионица у Ивањици 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
„3D street art“ радионица у Ивањици
Trenutno na sajtu: 296       |       Podeli:
16.09.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Локална Канцеларија за младе општине Ивањица у периоду од 16. до 20. 09. 2020.

године, у центру града (пешачка зона) организује „3D Street Art радионицу” у оквиру које ће бити израђен три де цртеж који ће красити главну улицу у граду.

„3D Street art” је у свету веома популаран уметнички правац. То су анаморфне илузије - цртежи на равној површини који, које када се гледају са одређене тачке, одају тродимензионални утисак и изгледају као да су стварни.

Овакве радионице јединствене су у Србији и региону и у себи носе спој сликарства, урбаног изражавања, стрипа и перформанса. Окупиће младе ствараоце који ће сазнати мноштво информација о савременом ликовном изразу и упознати се са израдом слике у три де перспективи. Учесници ће бити обучени да помогну у реализацији реалистичног приказа који ће се осликати на јавној градској површини.

Радионицу воде Миливој Костић, академски сликар, 3D street уметник, и Катарина Стојановић Костић, дипломирани психолог.

Из локалне самоуправе позивају све заинтересоване младе Ивањичане да се укључе у реализацију ове радионице у центру града, науче нешто ново и помогну у изради три де цртежа.

Активност ће бити реализована у складу са мерама које су прописане од стране Владе Републике Србије и наредбе Министарства здравља на основу Закона о заштити становништва од заразних болести.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica radionica 3D street art

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.153 посета
Тренутно на сајту: 296 посетилац(a)