Марковић: Грађани су нас увели у Скупштину и имају право да траже да из ње изађемо 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Марковић: Грађани су нас увели у Скупштину и имају право да траже да из ње изађемо
Trenutno na sajtu: 516       |       Podeli:
19.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборничка група ГГ „За Напреднији Чачак др Александар Радојевић” ће ову седницу Скупштине и све наредне

 

бојкотовати јер се власт овде понаша неодговорно, изјавила је одборница Виолета Марковић.

Она тврди да у граду Чачку влада медијски мрак упркос томе што се како је рекла, власт брани тврдњама да у граду има довољно медијске слободе.

Она је навела да бојкотом скупштинског заседања они одговарају грађанима који су на улици и који су незадовољни због, како каже, лошег материјалног стања, урушавања институција, срамног понашања и говора неких политичких функционера или бројних афера.

,,Тешко је чак и набројати колико су афера направили, да ли због новогодишње јелке, да ли због нелегално изграђеног потпорног зида, да ли због урушавања ФК Борац, да ли због хиљаду других разлога које и данас имамо на седници Скупштине”, истакла је Марковић, додајући да упркос томе што не присуствују скупштинском заседању пажљиво прате и проучавају скупштински материјал.

,,Дошли смо до закључка да им је за сваку новорођену бебу у овом граду, који сваке године губи више од хиљаду становника, довољна накнада од 10.000 динара. Са друге стране се хвалимо неким Римским трговима, новогодишњим јелкама од 30.000 евра, стварамо привид да је све уреду, а сваки становник овог града постаје невидљив уколико нема партијску књижицу”, изјавила је Марковић.

Она је истакла да док се такве ствари не промене, ГГ “За напреднији Чачак” неће улазити у институције.

,,Подржавамо став уједињене опозиције у овом граду по овом питању и испунићемо захтев грађана који су тражили да изађемо из институција”, закључила је Марковић.

 

ГЗС / РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.610 посета
Тренутно на сајту: 516 посетилац(a)