Златибор понео признање „Амбасадор добре услуге” у категорији Ексклузивна дестинација 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Златибор понео признање „Амбасадор добре услуге” у категорији Ексклузивна дестинација
Trenutno na sajtu: 485       |       Podeli:
11.11.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Туристичка организација Златибор учествовала је на III међународном Spa & Wellness фесту који је одржан у суботу, 09. новембра

у београдском хотелу „Метропол Палаце”, саопштено је из ТО Златибор. У оквиру фестивала организована је додела признања „Амбасадор добре услуге” најуспешнијима у wеллнесс & спа индустрији за 2019. годину у осам категорија. Златибору, најпосећенијој српској планини, додељено је признање „Амбасадор добре услуге” у категорији Ексклузивна туристичка дестинација.

На свечаној додели ово престижно признање уручено је директору Туристичке организације Златибор, Владимиру Живановићу, који је у поздравном говору нагласио да ово признање припада свим туристичким радницима и носиоцима развоја Златибора који су заједничким снагама и напорним радом стварали дестинацију која је постала лидер у туризму овог дела Европе.

„Ово призање је круна наших вишегодишњих напора и великих улагања у дестинацију и туристичке садржаје. Представља велику част, али нас уједно и обавезује да и даље проширујемо туристичку понуду и услугу одржавамо на веома високом нивоу и у годинама које су пред нама”, истакао је директор ТО Златибор и захвалио се организаторима и стручном жирију фестивала.

Жири у саставу: др Олгица Миљковић - Туристичка организација Србије, Владан Вешковић - Удружење бања Србије, др ЛЈиљана Косар - проф. Универзитета, Пеђа Филиповић - Велнес академија Пеђа Филиповић и Љиљана Реброња - Редакција часописа Туристички свет није имао нимало лак задатак, али је Златибор једногласно изгласан за добитника овог престижног признања.

Свечаној додели награда претходила је презентација туристичке понуде Златибора у оквиру фестивала, са нагласком на здравствено-лечилишни туризам, понуду спа и wеллнесс садржаја у златиборским хотелима и предстојећу зимску сезону. Учешће на фестивалу било је прилика да се бројним медијима, излагачима и посетиоцима представе нови тематски промо спотови ТО Златибор који су урађени у 360 формату.

Велико интересовање на штанду Златибора привукле су ВР наочаре и виртуелно путовање кроз "златну" планину, а најсрећнији посетиоци имали си прилику да освоје вредне награде.

Главни организатор фестивала је магазин „Туристички свет”, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.119 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)