Малина у Латвици и Миросаљцима 100 динара, удружења малинара заседају данас и сутра због цене 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Малина у Латвици и Миросаљцима 100 динара, удружења малинара заседају данас и сутра због цене
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
13.06.2017 | 0 коментар(а)



Ариље – Удружење малинара ,,Виламет спас“ због аконтне цене малине заседа вечерас док је за сутра увече у Ариљу заказан састанак другог малинаског удружење Виламет.

Главна тема састанка је ниска откупна аконтна цена црвеног злата коју су поједини откупљивачи већ избацили.

Синоћ смо имали УО удружења где смо донели одлуку да сазовемо Скупштину удружења на којој ће мо добнети коначну одлуку шта и како даље. Понудићемо неколико решења, и највероватније ће мо кренути у изјашљавање од куће до куће хоћемо ли брати малину за 120 динара или дижемо руке од свега па нека беру они који нуде ту цену“ казао је Ђукић у изјави за Глас западне Србије. Скупштина је заказана за сутра у 20 часова у сали СО Ариље.

,,Било је најављено да ће нас посетити министар пољопривреде али је то све отказано тако да смо поново остали препуштени сами себи“ каже Драган Богдановић председник удружења Виламет спас.

Иначе како сазнаје ГЗС у ариљском селу Латвица и Миросаљци на појединим откупним местима већ је истакнута аконтна цена малине од 100 динара.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.205 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)