Селаковић: Током минуле четири године препородили смо Прибој 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Селаковић: Током минуле четири године препородили смо Прибој
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
30.05.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – У оквиру кампање за локалне покрајинске и републичке изборе Никола Селаковић данас је посетио Прибој .

Том приликом он је истакао да СНС као окосница власти у претходном периоду, на изборе у оквиру ове коалиције излази пред грађане са једним јединим али најважнијим фактором, а то је резултат.

 “То је кључна реч, имамо чиме да се подичимо и да се не постидимо пред грађанима и општине Прибој, али и Златиборског округа и читавог овог краја западне Србије, као и целе Србије. Општина Прибој је у претходном периоду озбиљно напредовала, овде су остварени веома важни резултати, од Слободне зоне Прибој у којој смо народни посланик Крсто Јањушевић и ја, као и председник општине, Лазар Рвовић, пре пет година отварајући магистрални пут и везу са путем Прибој – Рудо обећали да ће бити 400 нових радних места, а већ месецима уназад имамо преко 500 нових радних места“, рекао је Селаковић у Прибоју.

Он је истакао да ту послује седам великих озбиљних компанија, а да у будућности може да се очекује и долазак нових инвеститора и нада се да ће број запослених бити близу хиљаду. Селаковић подсећа да се после 40 година на Мостини гради први пут након 40 година и да је целокупна путна инфраструктура у много бољем стању, него што је то био случај пре десет година.

 

Крсто Јањушевић, Никола Селаковић и Лазар Рвовић, фото: Глас западне Србије

„Нова немачка компанија у Прибој улаже преко 7 милиона евра са намером да запосли 400 нових радника. ФАП је постао део наменске индустрије Србије, данас у тој фабрици имамо послове у вредности од 750 милиона динара за прављење нових камиона , борбених возила, али и за репарацију и ревитализацију оних који су већ били у употреби за њихове ремонте. Све то представља велики резултат који је постигнут у претходном периоду“, нагласио је Селаковић.

 

Општину Прибој тек очекују велика улагања, радови на реконструкцији старог дела града, као и изградња магистралног пута који ће спојити целу западну Србију.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


selakovic priboj fap rezultat sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.271 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)