Молим те, Стојане, само немој ти бранити закон и прописе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Молим те, Стојане, само немој ти бранити закон и прописе
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
19.07.2017 | 0 коментар(а)



Чувени чачански медијски стручњак из Савета за штампу Стојан Марковић поново се огласио

саветујући председника општине Горњи Милановац  да поштује прописе.

Наравно да је нормално да закони, прописи и правила треба да се поштују и ту нема никакве дилеме. Али није нормално када на такву грађанску дужност указује неко ко на то обрати пажњу само када њему одговара.

Да ли је нормално, Марковићу, да ваш лист штампа најгоре увреде којима би многи пропагандисти позавидели, и имате ли уопште уредну регистрацију за његово излажење?

Да ли је нормално да ви и ваш пријатељ Јеремић седнете у комисију у Пријепољу  и новац пореских обвезника усмерите медију који није регистрован у регистру медија, како пише у поднетој тужби РТВ Нови Пазар?

Да ли је било нормално да ваш друг, председавајући Савета („expert” Јеремић) позове члана комисије у Чачку Владимира Илића и каже му да не затеже око Вас у вези новца иако вам је документација била непотпуна?

Да ли ћете Горњем  Милановцу вратити средства која сте добили за информисање прошле године а нисте оправдали пројекат нити известили како су утрошена?

Како добисте пола милиона динара за Радио Озон иако је станица на добошу а судски извршитељ Мирослав Ињац спроводи поступак продаје реченог радија? Ко вам је то омогућио, да ли је поштован правилник, закон, која је то комисија мудро извела?

Уосталом, господине Марковићу, када је већина медија указивала да медијске реформе, у којима сте и ви и ваш „expert” (Јеремић) учествовали, одвести медије у пропаст, тврдили сте да је то космичко и најбоље решење. Колико је добро, види се. Медији су у никад горем стању, а медијска реформа само је вама донела добро. А, колико је била успешна најбоље говори чињеница да је формиран тим за доношење нове, јер је ваша ваљда била боља него што је потребно. А тек кад су затворене ,,рупе за новац” и вама је нешто постала, изгледа, без везе, јел` да?

Нећемо сада помињати Зајечар, Краљево Апатин, узело би баш много времена.

Али, кад смо већ код правила и закона, они би требало да буду поштовани свуда. Дакле:

  -  Мора се платити дуг штампарији „Бајић”;

  -  Не сме да нестане хуманитарна нафта;

  -  Мора се платити кирија.

А, кад већ поменусте напредњаке, све се слажемо. Ишчланите супругу из СНС – а и одмах их ослабите.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.146 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)