Двери: СНС би по сваку цену партијског директора ОШ „Милица Павловић“ 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Двери: СНС би по сваку цену партијског директора ОШ „Милица Павловић“
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
17.08.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - На црном списку неподопштина којима неспособна СНС власт уништава град Чачак и његове грађане однедавно постоји још једна ставка

– обезглављивање и блокада рада једне од најстаријих чачанских основних школа, ОШ „Милица Павловић“, саопштено је из Информативне службе Двери.

Они додају да је закулисним играма и сплеткарењем школа остала без директора, који је, ничим изазван, појурио да тражи ухлебљење у Машинској школи, и тиме оставио школу без руководиоца.

Двери у саопштењу још наводе:

Члан школског одбора Антонела Луковић је смењена на седници Скупштине града, али нико није нашао за сходно да је обавести о томе. Имамо разлога за сумњу да је њену смену иницирала председница школског одбора Милкица Милетић, чије име фигурира на листи кандидата за директора Дома културе, за шта јој је најбоља препорука изгледа финансирање СНС, чији је истакнути донатор. Не само да је отерала госпођу Луковић, већ је директно прекршила закон поништивши гласање због наводног недостатка кворума, а у ствари зато што је на гласању прошао предлог запослених, а не њен. Међуљудски односи су доведени на нулу бесомучним кадрирањима СНС. Запослени се пребројавају: ко је човек Раденка Луковића, ко је Трифуновићев, а чачанско образовање се све више срозава. Имају ли чачански властодршци имало стида и образа, како их није срамота да својим интересима подређују интересе чачанског образовног система? Да ли су им њихове кадровске комбинације важније од опстанка и нормалног рада ове школе? Подсећамо, школа је основана 1937. и свашта је прегурала, оставши и опставши као једна од најуспешнијих школа на територији Моравичког округа годинама уназад. Овакав зулум који град Чачак не памти прети да је угаси и принесе на жртву намиривањима неколико локалних неписмених кабадахија.
    
Информативна служба Двери у Чачку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.889.126 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)