Успех Чачана на државном првенству СИМ 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Успех Чачана на државном првенству СИМ
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
07.07.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - На Државном првенству девете сезоне Дунав осигурање Спортских игара младих,

додељене су прве медаље, а познати су и први учесници велике Међународне завршнице у Сплиту.

Спортисти из Чачка постигли су изврсне резултате. Златну медаљу и пласаман у Сплит успела је да оствари екипа „Укијева деца” у одбојци на песку, тако да ће ове девојчице представљати Чачак у Сплиту.

У првој смени Државног финала играо се и стони тенис, а Чачанин Саша Драгин је освојио сребро и придружиће се одбојкашицама на завршном турниру у Хрватској.

Наши рукометаши су освојили 3. место у Србији, што је посебно значајно, јер је ово прва медаља за мушки рукомет, у млађим категоријама за Чачак, после 14 година на званичним државним такмичењима.

У току је друга смена када се одржавају такмичења у баскету и одбојци, на којима очекујемо нове медаље за младе чачанске спортисте.

Дунав осигурање Спортске игре младих изузетно су важне за децу, јер пружају прилику да се у спорт укључе и они која нису у тренажном процесу, а највећи успех ће бити уколико неко од њих остане у спорту.

Ове године, Организациони одбор СИМ је приредио више од 80 догађаја у више 50 места широм Србије, а захваљујући спонзорима и локалним самоуправама, за децу је све било бесплатно.

Међународна завршница у Сплиту одржава се од 15. до 20. августа, а на заслужено мини - летовање, поред "СИМОВАЦА" из Србије, стижу и победници Државних финала из Босне и Херцеговине и Хрватске.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak medalje plasman deca sim split

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.505.528 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)