Завршен музички фестивал на Дивчибарама: Посетиоци размрдали чула на прелепој планини 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Завршен музички фестивал на Дивчибарама: Посетиоци размрдали чула на прелепој планини
Trenutno na sajtu: 294       |       Podeli:
21.08.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево – Преко 3.000 људи је овог викенда уживало на Дивчибарама, на дневном музичко-планинском фестивалу “Мountain music fest” pод слоганом „Размрдај чула“,

овај породични фестивал је кроз спој квалитетне музике и активности у приороди, трећу годину заредом испунио очекивања љубитеља планине, природе и доброг звука.

Посетиоци су испред главне бине певали и плесали уз Кољу, Канду Коџу и Небојшу, Ђорђа Миљеновића, италијански Пасхмак, Маниви, и ваљевски Малпик, а нешто даље у шуми, уживали су уз звук грамофонских плоча које су пуштали момци из “White city soul”.

„Ове године смо проширили фестивалски простор још једном бином и организовали смо још неколико додатних садржаја за децу, родитеље, младе и оне мало старије. Фестивал одликује породична, природна и опуштена атмосфера и надамо се да чемо већ следеће године моћи да продужимо ужитак на макар два дана“, изјавио је Андрија Маријановић, један од организатора фестивала.

Фото: ММФ

Поред сјајног рок и електронског звука, велики број посетилаца је активно учествовао у бројним рекреативним, авантуристичким и едукативним садржајима. Деца су уживала у Авантура парку, возећи се на „Зиплине“, радионицама Кашичица-луткица и Папирологија, док су за све били доступни Оријентиринг, Стреличарство, Jога, радионице плеса, аеро-моделарства, друштвене игре и бројни други садржаји.

На овогодишњем ММФ-у, посебна пажња је била посвећена екологији, заштити животне средине и проблемима аеро-загађења. На радионици На пиву са научником, посетиоци су могли да разговарају са стручњацима о еколошким проблемима и решењима, а фестивал ће и део прихода одвојити за куповину садница црног бора које ће бити посађене на Дивчибарама.

MMФ организовала је група младих ентузијаста из Ваљева, који су трећу годину заредом свој обичан дан у граду заменили одласком у природу са пријатељима и, овим фестивалом, град Ваљево и Дивчибаре учврстили на туристичкој мапи Србије.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.103.173 посета
Тренутно на сајту: 294 посетилац(a)