Народна странка: Вратимо право да се разликујемо 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Народна странка: Вратимо право да се разликујемо
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
12.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Месецима већ, протестним окупљањима широм Србије, покушавамо да уразумимо
Илустрација, Фото: РИНА

на миран и легитиман начин власт, јер је дара превршила меру, наводи се у саопштењу за повереништва Народне странке за медије.

Текст саопштења преносимо у целости:

“Народ вапајем тражи Уставом загарантовану слободу, са захтевом да власт престане да злоупотребљава државу у свом обрачуну са грађанима који су се усудили да другачије мисле, наводи се у саопштењу повереништва Народне странке у Чачку.

Уместо дијалога, појачале су се претње, узнемиравање јавности и харанга према политичким неистомишљеницима, злоупотреба административног, правосудног и полицијског апарата. Математичком прогресијом се множе афере и у Чачку, а и у Београду. Власт је дакле окупирана од мале групе људи, а ми, као 1 од 5 милиона државу морамо вратити грађанима.

Чачани, дошао је тренутак када се Чачак више не брани са Јелице и са Љубић брда. Дошао је тренутак да кренемо за Беград. Зато, сви као један, без обзира на разлике, 13. априла у 15 часова окупимо се испред Народне скупштине у Беораду да од дахија вратимо оно што нама свима припада – држава! Када вратимо базу, и када вратимо право да се разликујемо, онда можемо и причати о разликама.

До тада, сви као један против манипулације и лажи, против страха и претњи, против понижавања, против урушавања институција, за права младих да се школују, запосле и остану у својој држави. Не желимо да им избор буде између учањења у СНС или одлазак заувек у свет.

Желимо назад свој живот, своје достојанство и оно што имају сви други народи у Европи осим нас”, наводи се у саопштењу повереништва Народне странке у Чачку.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK NARODNA STRANKA PROTESTI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.119.532 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)