Спектакл на Дрини креће вечерас концертом Здравка Чолића 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Спектакл на Дрини креће вечерас концертом Здравка Чолића
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
21.07.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – Дринска регата, 24. по реду, већ вечерас ће окупити бројне љубитеље овог



карневала на води. Након егзибиционих скокови са моста, следи концерт једне од највећих музичких звезда са ових простора Здравка Чолића.

Несумњиво је да ће наступ Здравка Чолића допринети да и овогодишња манифестација буде успешна а публика у Бајиној Башти ће моћи да ужива уз свима познате хитове попут „Еј, драга драга“, „Април у Београду“, „Звао сам је Емили“, „Мађарица“, „Живиш у облацима мала“, „Продужи даље“…

Чола позива све љубитеље Дрине да му се придруже на Дринској регати, за који се и ове године тражи место више. Концерт ће се одржати на излетишту Рача на самој обали Дрине са почетком у 21 сат.

Карте и котизације само код овлашћених дистрибутера

Иначе, организатори 24. Дринске регате апелују на посетиоце да улазнице за све догађаје у оквиру манифестације купују искључиво на овлашћеним местима.

Имајући у виду огромно интересовање за све сегменте манифестације, а посебно за концерт Здравка Чолића и спуст Дрином желе да предупреде све евентуалне непријатности до којих може доћи уколико се улазнице и котизације не купе на овлашћеним местима.

Напомињу да су улазнице за концерте као и котизације за учешће на регати вишеструко заштићене и да ће контрола на улазима, у сарадњи са полицијским службеницима, бити на највишем нивоу. Циљ је да се предупреди било каква нелегална продаја улазница и да се сви посетиоци заштите од пиратерије.

 Улазнице за Мост Фест могу се купити у свим пословницама Гигс Тикса у земљи и инстранству, затим у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти као и на билетарницама на улазу у концертни простор. Цена карте за концерт Здравка Чочлића је 600 динара.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.139.059 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)