Чачанин Филип Младеновић фудбалер године у Пољској 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Чачанин Филип Младеновић фудбалер године у Пољској
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
18.05.2021 | 0 коментар(а)



Српски фудбалер Филип Младеновић проглашен је за најбољег играча пољског

првенства у претходној сезони.

Одиграо је феноменалну сезону, одвео Легију до шампионске титуле, а на 29 мечева у Екстракласи постигао је седам голова и асистирао у шест наврата, укупно осам голова и 10 асистенција.

Младеновић је каријеру започео у Борцу из Чачка, а онда обукао дрес Црвене звезде. Убрзо је уследио трансфер у Бате Борисов, затим у Келн и Стандард пре доласка у Легију.

Од прошле године је редовни репрезентативац наше земље, а и даље се памти његов центаршут након ког је Лука Јовић постигао погодак за изједначење у баражу за ЕУРО у последњим тренуцима меча. Нажалост, Србија је после пенала остала без континенталног такмичења. Исти играчи су поновили ову акцију два пута на мечу са Русијом, када је Јовић постигао два гола, а Младеновић уписао две асистенције, касније и гол за 5:0.

Младеновић је од прошле године играч Легије у коју је стигао без обештећења.

Тренутна вредност овог играча је 2,5 милиона евра, али се очекује да она порасте након признања. Помињала се могућност да се врати на стадион „Рајко Митић“, али су наводно то спречили навијачи јер је 2013. године раскинуо уговор на штету клуба.

 

 

ГЗС / Нова С

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


filip mladenovic poljska najbolji igrac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.165.840 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)