Осмех на дар: Наше мало некоме значи много 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Осмех на дар: Наше мало некоме значи много
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
03.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Студентска хуманитарна фондација „Осмех на дар“ уз подршку Канцеларије за младе Чачак

и кола српских сестара "Надежда Петровић" организује празничну акцију прикупљања пакетића за угрожену децу широм Србије. Фондација Осмех на дар је у протеклих 12 година поделила преко 20 000 пакетића, а прошлогодишња акција се показала најуспешнијом до сада, у којој је уз помоћ преко 200 донатора подељено преко 3500 пакетића и обрадовано много малишана из преко 120 места у Србији. Рекорд је оборио и Чачак са 380 подељених радости. (https://www.osmehnadar.org/sr/aktivnosti/akcije/444-cacak-je-grad-osmeha.html)

 Учешће у акцији до сада узеле су све основне и средње школе на територији града Чачка, као и вртићи и предшколске установе постављањем кутија у оквиру својих организација на којима се могу прикупљати материјали за прављење пакетића. У постављеним кутијама прикупљаће се  слаткиши, грицкалице, нове играчке, школски прибор или књиге за децу.

Такође, једна од ових кутија ће бити постављена и на градском тргу, испред Канцеларије за младе, сваким радним даном од 9 до 15 часова. Студентска хуманитарна фондација позива све људе доброг срца да дају допринос овој акцији и да малишанима улепшају празничне дане.

Акција траје до 25. Децембра.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak kancelarijazamlade humanitarnaakcija paketici ugrozenadeca srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.373.950 посета
Тренутно на сајту: 321 посетилац(a)