Домаћински - Љујић раскрчује Ливницу од смећа и корова, скуп привредника идуће седмице 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Домаћински - Љујић раскрчује Ливницу од смећа и корова, скуп привредника идуће седмице
Trenutno na sajtu: 508       |       Podeli:
02.11.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Нови власници Фапове ливнице у Пријепољу прионули су ових дана на посао, а резултат је одмах видљив. Кренуло се у сређивање

круга бившег фаповог погона, који је годинама зарастао у коров.

,,Затекли смо све у хаотичном стању. Коров смеће на све стране, има и урушених делова, објекти на појединим местима прокишњавају. Тренутно на раскрчивању ради око 20 људи, а велики проблем нам представља то што немамамо струје ни воде. Све је искључено. Наша процена је да ће нам требати најмање месец дана да доведемо бар у приближно пристојно стање”, казао је за Глас западне Србије Бранислав Бајић, заменик генералног директора у „Јела стар” предузећу чији је власник Ђорђе Љујић.

Ово предузеће купило је пропалу фабрику пре месец дана за два милиона еура а Љујић планира да у тим погонима поново покрене производњу.

,,Линија за ламелиране греде и биндера, већ је стигла и врло брзо крећемо њеним постављањем и са радом. У плану је запошљавање радника и поновно покретање овог индустријског гиганта", казао је тада Љујић за Глас западне Србије.

Побуна привредника

Ово је сигурно једна од највећих инвестиција у граду на Лиму у неколико последњих година, међутим наишла је на неразумевање локалне власти што је скандал без преседана. Скоро сви привредници у Пријепољу дали су подршку Љујићу, а како сазнајемо наредне седмице биће одржан заједнички састанак привредника који ће изаћи у јавност са заједничким ставом по питању пријепољске власти.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.410.821 посета
Тренутно на сајту: 509 посетилац(a)