Дечаци из Чачка већ зарађују свој динар, уштеђени новац нису потрошили већ уложили у нови бизнис 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Дечаци из Чачка већ зарађују свој динар, уштеђени новац нису потрошили већ уложили у нови бизнис
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
16.01.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако је корона многе затворила у четири зида, млади Чачани, то време су искористили
Уштеђени новац нису потрошили на скупа кола већ уложили у нови бизнис, фото: РИНА

да свој живот преокрену из корена. Иако јако млади одлучили су да започну самостални посао, који је њиховом другарству дао многе бенефите, зближио их, покренуо идеје, и напунио џепове. Сасвим случајно су почели да праве кућице за псе и након прве, поруџбине су се само назиле. Ипак, ови младићи ту нису стали већ су као прави бизнисмени уштеђени новац уложили у други посао.

"Направили смо терен за аирсофт у Чачку који до сада није постојао, требало нам је више од годину дана да сакупимо новац од прављења кућица. Парцелу нисмо закупљивали, већ нам је друг поклонио. За то смо се одлучили јер верујемо да може врло брзо да заживи међу омладином у Чачку", рекао је за РИНУ Стефан Бојовић.

Фото: РИНА

Код ових младих момака нема поделе посла, и уз дружење и рад број направљених кућица и играчака за децу не знају, а своје умеће у столарском занатиу искористили су како би што боље опремили и овај адреналинкси терен.

"Препреке смо све направили у нашој малој радионици јер већ иза себе имамо доста столарском стажа и пушке које се користе су индетичке правима, тачније "реплике", казао је Стефан.

Фото: РИНА

Пуни духа и ентузијазма млади Чачани су мислили свим детаљима, бројне могућности за динамичну игру су уграђене као и постављено доста препрека, да би доживљај био потпун.

"Овакав вид спорта је потпуно безбедан, користи се максимални ниво заштите, од панцира, маски за главу до рукавица и ципела, тако да ко се придржава свих упустава не може себе довести у било какву опасност", каже Стефан Средовић.

Кажу да се надају успеху, јер није успео само онај ко није ризиковао. У гомили омладине која највише времена проводи уз друштвене мреже не радећи ништа, како год да прођу са овом новом бизнис идејом, младим Чачанима - капа доле.


РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak decaci biznis ulaganje novac airsoft

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.118.662 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)