Општинско веће у понедељак о буџету за 2021. 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Општинско веће у понедељак о буџету за 2021.
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
19.12.2020 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Четврта седница Општинског већа Бајине Баште која је била заказана за 16. децембар, због неодложних обавеза неколико већника,

одложена је за понедељак, 21. децембар у 9 часова.

Пред већницима ће се наћи 22 тачке од којих су најважније нацрт Одлуке о буџету за 2021. годину и планови рада за 2021. годину ЈКП „Дубоко“, ЈКП „12.септембар“, ЈП „ББ Терм“ и Туристичке организације „Тара-Дрина“. Већници ће разматрати и измене и допуне одлуке о правима и услугама у области социјалне заштите и закључак о моделу финансирања потенцијалног пројекта јавно приватног партнерства са елементима концесије за услуге јавног превоза путника на територији општине.
Општинско веће Бајине Баште ће разматрати и Статут ЈКП „12.септембар“ и правилник о унутрашњој систематизацији овог јавног предузећа.

Већници ће на седници у понедељак разматрати Извештај Радног тела за заштиту и неговање ћирилице општине Бајина Башта о реализованим активностима и проблемима у спровођењу мера заштите ћирилице у општини Бајина Башта као и извештај Српске православне црквене општине Рогачица о реализацији одобрених средстава у 2020. години.

ГЗС/Дрина инфо

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bajina basta budzet ponedeljak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.124.347 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)