Павле Грбовић нови председник Покрета слободних грађана 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Павле Грбовић нови председник Покрета слободних грађана
Trenutno na sajtu: 657       |       Podeli:
27.09.2020 | 0 коментар(а)



На изборној скупштини Покрета слободних грађана данас је за новог председника те политичке организације

изабран Павле Грбовић.Грбовић је на конференцији за новинаре најавио процес уједињења ПСГ са Новом странком и дијалог са свим опозиционим политичким организацијама које баштине сличне вредности.

"Имамо проблема са криминалним режимом, државним апаратом сједињеним са криминалом и мафијом која не преза ни пред чиме", нагласио је Грбовић.

Он је био једини кандидат за председника, а за њега је гласало 108 делегата од укупно присутних 126. Ппре ове функције био је члан Председништва Покрета слободних грађана.

Скупштина ПСГ је одржана у Комбанк дворани у Београду.

За чланове Председништва ПСГ изабрани су: Сергеј Трифуновић, досадашњи председник, Александар Илић, Натан Албахари, Александар Радоичић, Александар Петровић и Петар Ђорђевић.

Грбовић је најавио процес уједињења ПСГ са Новом странком и дијалог са свим опозиционим политичким организацијама које баштине сличне вредности.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


grbovic predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.066.241 посета
Тренутно на сајту: 656 посетилац(a)