Жеге отварају купалишта: ТРЦ „Момчило Чековић” од сутра прима купаче 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Жеге отварају купалишта: ТРЦ „Момчило Чековић” од сутра прима купаче
Trenutno na sajtu: 545       |       Podeli:
14.06.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Високе температуре ових дана измамиле су купаче на базане и реке. Једно од најлепших и најуређенијих

речних купалишта налази се на реци Чемерници у склопу Туристичко-рекреативног центра "Момчило Чековић" у селу Коштунићи и од сутра ће бити отворено за све купаче.

Иначе, ово вештачко језеро окружено је церовом шумом и осунчано је са свих страна. Настало је преграђивањем реке Чемернице бетонском браном, на само 300 м подно насеља са вајатима. Дубоко је 1,90 м а широко 30 м. Деца и љубитељи спорта на обали језера имају одбојкашке и фудбалске терене. Ту су и продавнице грнчарије и рукотворина у којима пасионирани етно сакупљачи могу да допуне своје колекције или да понесу пријатељима `успомене са летовања`. Туристичко-рекреативни центар „Момчило Чековић" располаже са 5 вајата и 4 апартмана са укупно 30 лежаја.

Уз само језеро, које је подзидано каменом, налази се ресторан Кућа српских домаћина са 150 места и отвореном терасом од 80 места. Ресторан пружа велику понуду специјалитета испод сача, као и специјалитета од рибе, а у зимском периоду и уживање поред камина.

Мини зоолошки врт представља посебну атракцију. проситре се на површини од 2ха, а његови становници су понији, муфлони, алпске козе, овце и многи други.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.188.257 посета
Тренутно на сајту: 544 посетилац(a)