Ужички одборници усвојили извештај о извршењу буџета у првих девет месеци 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ужички одборници усвојили извештај о извршењу буџета у првих девет месеци
Trenutno na sajtu: 509       |       Podeli:
26.11.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Да Ужице има стабилан и добро планиран буџет показује и извештај

буџета за првих девет месеци ове године, који је усвојен на 13. заседању ужичких одборника, наводи се на сајту града Ужица.

Како је истакао Миодраг Петковић, члан Градског већа за буџет и финансије, у овој години буџет је два пута увећан захваљујући пуњењу на страни текућих прихода.

„Све то показује да имамо добру ситуацију када су у питању финансије и да имамо здрав буџет у смислу да највећи део прилива долази од пореза на доходак грађана, што значи да наше фирме добро раде. Када је реч о расходима у буџету чињеница је да ће све што смо планирали ове године бити релаизовано, јер се није одустало ни од једног пројекта важног за наше грађане и да ћемо практично завршити текућу годину са добрим резултатима. Чињеница је и да имамо добру стабилност у смислу једног дела резерве по питању новчаних средстава, при чему ове године нисмо узели нови кредит за финансирање инфраструктурних пројеката већ смо значајно и смањили кредитни дуг а све започете пројекте завршићемо до краја године”, каже Петковић.

 Члан Градског већа Миодраг Петковић, фото: сајт града Ужица

На овој седници усвојена је и информација о степену усклађености планираних и реализваних активности из програма пословања јавних предузећа, друштава капитала и других облика организовања на које се примењује Закон о јавним предузећима, а чији је оснивач Град Ужице за период јануар- септембар 2021.године. Одборници су дали сагласност на измене у програму пословања ЈКП “Нискоградња”, ЈП “Стан”, ЈП “Велики парк” и Дечијег одмаралишта Златибор. Сагласност је дата и на план рада Прешколске установе Ужице за радну 2021/22. годину.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice skupstina budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.490.667 посета
Тренутно на сајту: 509 посетилац(a)