Мрки медвед са вратио у Јарменовце после 66 година 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Мрки медвед са вратио у Јарменовце после 66 година
Trenutno na sajtu: 252       |       Podeli:
20.04.2019 | 0 коментар(а)



Топола – У ловишту Каменица којим газдује ловачко удружење “ Карађорђе“ из Тополе, у среду на једној од хранилица појавио се мрки медвед.

„То је  ловачка секција „Звезда“ у Јарменовцима,  ревир који зовемо Долови.  Хранилице су постављене  за дивље свиње и покривене су  камерама за надзор ловишта.  На једном снимку камере примећен је и усликан несвакидашњи посетилац, мрки медвед“, каже за ТопПрес ловац ловачке секције Јарменовци.

Он истиче, да према причама старијих мештана који живе у овом селу, мрки медвед са вратио у Јарменовце после 66 година, последњи пут је виђен 1953. године.

Ловци из овог удружења претпостављају да је медвед вероватно у пролазу јер Рудник није типично станиште за мрког медведа.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MEDVED lovci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.793.513 посета
Тренутно на сајту: 253 посетилац(a)