Рок свирке до зоре: Бора, Бајага, Цукић, Цане, 357, Кербер и Мањифико обориће вас са ногу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Рок свирке до зоре: Бора, Бајага, Цукић, Цане, 357, Кербер и Мањифико обориће вас са ногу
Trenutno na sajtu: 537       |       Podeli:
11.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Пиво, рок и Чачак поново су спојени кроз фестивал ПриЧа који почиње вечерас у 18.00 на Градском тргу мини концертом

хора чачанске Гимназије. Овај празник рок музике у граду на Морави свачано ће отворити градоначелник Милун Тодоровић, када ће се доделити и награде учесницима у организацији. Незаборавни провод уз концерт Старт денс студија на којем ће учествовати чак 200 врсних плесача, почиње у 19.00, након кога ће сви љубитељи старог рока уживати уз репертоар групе „Пера и ложачи”.

Према речима пр фестивала Жане Ненадовић сваког дана су предвиђени садржаји за децу и омладину.
„У уторак се све одвија на Тргу, тако ће после позоришне представе намењене најмлађима у 18.00 часова, Милан Цаци Михаиловић, истакнути позоришни глумац, промовисати књигу за децу. Од 20.00 сати, плесни клуб Луна одржаће концерт док ће поставка фотографија Милице Бајић Ђуров, бити у холу Дома културе од 20.30. Рок концерт је од 21:30”, каже Ненадовић.

Пр фестивала „ПриЧа” Жана Ненадовић, фото: ГЗС

Трећег дана фестивала, среда, почиње представом за децу „Из Ја града у Ти град” у школи „Др Драгиша Мишовић” од 11.00 часова, где ће се одржати и промоција друге Цацијеве књиге „Срце и друге песме”. Од 18.00 часова у холу Дома културе је изложба фотографија Дејана Илића, а од 19.00 концерт Балетског студија Форце.

Дечији маскенбал, који је организован на нивоу вртића и нижих разреда основних школа, одржаће се у четвртак 14. јуна у 10.00 часова у Градском парку. Истог дана у 19.00 сати је велики Рок карневал, маскенбал за одрасле, на Градском тргу.

Најважнији догађаји, су петак 15. и субота 16. јун када се организују велики концерти на Ремонтовом стадиону где ће наступати Бајага и инструктори, Рибља Чорба, Партибрејкерси, Кербер, Магњифико, Дејан Цукић, 357, чачански бендови Одговори и Ех Револвери. Такође, седам младих неафирмисаних бендова имаће прилику да представи своју музику.

Карте се могу купити до 14. јуна по цени од 600 динара за оба дана и то у Дому културе, Српском пабу, ресторану Галери и у кафани Младост.

На дан концерта карте се могу купити на улазу у Ремонтов стадион и коштаће 600 динара по дану.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.427.424 посета
Тренутно на сајту: 535 посетилац(a)