Терзић: Отишао сам на екскурзију на позив директора као координатор за рад школе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Терзић: Отишао сам на екскурзију на позив директора као координатор за рад школе
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
08.10.2018 | 0 коментар(а)



Ариље – Председник СО Ариље Драгиша Терзић тврди да је на матурску екскурзију кренуо
Председник СО Ариље Драгиша Терић, фото: ГЗС

на позив директора Средње школе “Свети Ахилије” Ранка Давидовића.

“Директор ме је позвао да пођем на екскурзију са ђацима као координатора за рад школе у Ариљу и мојих заслуга за довођење министра Ненада Поповића у школу у којој радимо на томе да у оквиру ње изградимо технолошки парк”, казао је Терзић. Он је истакао да је пројекат завршен и да би у наредних годину дана требало да буде реализован.

“Одлазио сам са директором у Београд да се боримо за норме наставника, да једноставно радимо на томе да изградњом технолошког парка проширимо још два, три образовна профила како наши професори не би остали без норме”, рекао је Терзић и додао да је у потпуности укључен у рад школе.

Председник ариљског парламента каже да је у приватном разговору са директором школе рекао да планира да оде са супругом на годишњи одмор и да му је директор предложио да пође са њима на екскурзију.

“Директор ми је рекао да је цена 370 евра по особи и да се плаћа у 10 месечних рата, од којих се прве две морају уплатити до 20. октобра, што сам и учинио”, прича Терзић.

Он истиче да није уреду што два ученика слабијег материјалног стања нису кренули са својим друговима, али да он о томе није био обавештен.

“О томе сам био обавештен тек када смо кренули и питао сам директора због чега се нико није обратио у општинску управу да каже да постоје два ђака којима треба обезбедити средства за одлазак на екскурзију. Да се било ко испред школе обратио мени или било коме у општини сигурно би нашли спонзоре за двоје деце. Нико нам се око тога није обратио”, тврди Терзић.

На тврдње да су он и супруга заузели места ученицима и да су они због тога морали да седе на поду аутобуса, Терзић истиче да то апсолутно није тачно.

“Кренули смо из Ариља аутобусом са 80 места и била су 22 места вишка, тако да та прича да смо супруга и ја сели на места деце која нису могла да крену апсолутно није тачна. Да је то било тако, не бих ни кренуо на пут. “, каже Терзић и додаје да је истина да су променили четири аутобуса на путу по Италији.

Терзић је мишљења да је цела ситуација исполитизована и да иза свега стоји биши председник општине Зоран Тодоровић.

“Још једном истичем да сам на екскурзију кренуо на позив директора, али се извињавам свима који се осећају увређено. Требало је да се свету представим као неморалан и некоректан бахати политичар, а сви који ме познају знају да то није тако. На крају волео бих да питате децу како сам се ја тамо понашао, да ли као родитељ или као политичар”, нагласио је Терзић.

Он закључује да је био затечен начином на који је био изложен јавности а да при том није имао могућност да каже било шта у своју одбрану.

Недељковић: Терзић је користио годишњи одмор

Председник општине Ариље Милош Недељковић рекао је да је Драгиша Терзић као председник скупштине тражио годишњи одмор који му је одобрен на период од седам дана.

„Где иде нисмо се у то упуштали. Дан испред одласка рекао је да иде у Италију. Иначе, истина је да је Драгиша доста помогао око школе и разних пројеката. Он је координатор за школу за изградњу Технолошког парка. То је веома велика ивестиција од око 50 милиона. Он није добио никакву награду, већ је као координатор био позван од стране директора на путовање. Човек ће доставити уплатнице да је то платио, ово путовање није плаћено из буџета”, казао је Недељковић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


terzicdragisa arilje ekskurzija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.369.600 посета
Тренутно на сајту: 361 посетилац(a)