Две награде за ТО Чачак на фестивалу „Кофер снова” у Крушевцу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Две награде за ТО Чачак на фестивалу „Кофер снова” у Крушевцу
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
17.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - „Кофер слова” је међународни фестивал који окупља туристичке организације из Србије и региона,

са циљем да своју делатност афирмишу кроз издаваштво и израду публикација, речено је у ТО Чачак.

Ове године, 12. и 13. октобра, учествовало је преко 40 туристичких организација, а такмичиле су се у више категорија. У категорији за штампане публикације до 50 страна, 3. Награду освојила је Туристичка организација Чачка за брошуру Верски туризам – манастири чачанског краја. Сарадник ТО Чачка, графички дизајнер Стефан Лукић, радио је дизајн награђене брошуре која је штампана на српском, енглеском и руском језику. Награђен је и wеб сајт Туристичке организације Чачка који је освојио такође трећу награду, а графички аутор сајта је Мијодрад Тутуновић – Дизајн Студио “Тригон” Чачак.

Критеријуми за доделу признања били су да се кроз материјал адекватно промовишу туристички производи, истакне аутентичност регије, да има квалитетан садржај текста, одговарајуће фотографије, дизајн и штампу.

Награде најбољима уручиле су директорка Туристичке организације града Крушевца Сузана Милосављевић и градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић, која је претходно отворила Фестивал.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


to cacak nagrada trece mesto festival krusevac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.630 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)