Вучић: Брза саобраћајница од центра Горњег Милановца до ауто - пута 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Вучић: Брза саобраћајница од центра Горњег Милановца до ауто - пута
Trenutno na sajtu: 386       |       Podeli:
28.02.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Председник Србије Александар Вучић, обишао је адаптирану Основну школу
Фото: ГЗС

„Момчило Настасијевић” у Горњем Милановцу.

Он је овом приликом рекао да Србију чека много изазова, да ће бити нових мигрантских криза, али и много мука да се сачува земља, међутим, истиче да се уз подршку и поверење народа може одолети свим изазовима и притисцима.

„Оно што могу да вам обећам је да ћемо урадити брзу саобраћајницу којом ћемо да спојимо центар Горњег Милановца са ауто - путем. Такође, урадићемо и канализацију у Такову, Руднику, Враћевшници и Прањанима.”

Вучић је истакао да ће се реконструисати још две школе у Горњем Милановцу и то на исти начин као и школа "Момчило Анастасијевић", кроз пројекат  „Србија 2025”.

„За брзу саобраћајницу која треба да нас споји са ауто – путем,  то ће бити 12, 13 милиона евра, огроман новац, али веома значајно за Горњи Милановац и за читав таковски крај, спојићемо Лајковац са Ваљевом, Словац са Попучкама. Ова саобраћајница је много важна и за инвеститорте који планирају  да дођу у Горњи Милановац", казао је Вучић.

Он је нагласио да је реконструкција основне школе пети објекат који је урађен у општини Горњи Милановац, као и да је у току реконструкција болнице у коју треба уложити око 3, 5 милиона евра за другу и трећу фазу. 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VUCIC GORNJI MILANOVAC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.205.727 посета
Тренутно на сајту: 387 посетилац(a)