Борац 1926 кренуо у ново првенство: Ковачевић на челу УО 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Борац 1926 кренуо у ново првенство: Ковачевић на челу УО
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
27.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Чачани су припреме за Прву лигу почели у готово комплетном саставу, а старт су обележеили оптимизам и много ведрих такмичарских обећања

за предстојеће првенство. Ништа мање интересовања од збивања на терену првог радног дана на Градском стадиону поред Мораве није било у просторијама СЦ „Младост”.


Одржана је скупштина „Борца 1926”, изабрано и ново руководство које ће, стекао се јединствен утисак, адекватно испратити амбициозне планове и програме играчког кадра и стручног штаба, у наредном четворогодишњем периоду.


Спортски радник Зоран Бузуровић изабран је за председника скупштине, а Предраг Ковачевић, председник Удружења спортских новинара града Чачка за новог председника УО прволигаша.


У седмочланом управном одбору налазе се још : Радојко Аврамовић, Предраг Кулашевић, Душан Драгићевић, Срећко Стеванић, Владимир Радовановић и Слободан Јелић.


Превремени завршетак протекле сезоне није бацио сенку на пласман и суверену доминацију Чачана у Српској лиги - група Запад. Шта више, првенствено трка до краја чак би помогла стручном штабу да разреши дилеме око играчког кадра и спремности зуа мбициозне циљеве у прволигашком рангу такмичења.


Финансијска стабилност као предуслов успешног пословања и добрих резултата на спортском пољу биће један од приоритета новог руководстзва клуба.


„Исхитрене одлуке, сигурно нећемо доносити, али се морамо суочити са чињеницом да немамо много времена за пролонгирање одлука изузетно важних за функционисање клуба. Почеле су припреме, одређена, конкретна и брза решења су неминовност.


Предстоји нам серија састанака и договора „Борац 1926” у наредној сезони мора оправдати поврење Чачана”, рекао је по конституисању новог руководства председник Ковачевић.


Функцију директора обављаће Драгован Кривокућа, Јовица Поповић је нови секретар стручног штаба, а тим менаџер и даље ће бити Владимир Станисављевић.


На скупштини су усвојене измене и допуне Статута, па ће у најкраћем законском року Управни одбордопунити састав најужег руководства клуба са садашњих седам на девет чланова.


ГЗС/Спортски Журнал/М. Ристић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BORAC NOVO PRVENSTVO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.141.244 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)