Од данас Дневник западне Србије видљив на подручју целе земље посредством Телекомове М-Сат платформе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Од данас Дневник западне Србије видљив на подручју целе земље посредством Телекомове М-Сат платформе
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
08.07.2021 | 0 коментар(а)



Телемарк телевизију, из чијег студија се емитује Дневник западне Србије, од данас можете пратити на 188. каналу М-Сат
Водитељи Дневника западне Србије: Катарина Радуловић,Гвозден Николић и Вукосава Лазовић, фото: ГЗС

сателитске платформе Телекома Србије. Ова кабловска телевизија доступна је свима и идеална је за сва забачена и рурална подручја.

Дневник западне Србије који продукција ГЗС и тв Телемарк раде од марта месеца за веома кратко време постигао је невероватан успех код гладаоца. У овом тренутку покрива више од 15 општина међу којима су Љиг, Горњи Милановац, Чачак, Пожега, Ужице, Лучани, Ивањица, Бајина Башта, Љубовија,Чајетина, Нова Варош, Прибој, Пријепоље, Сјеница, Топола, Косјерић а у плану је и Вишеград.

,,Мислим да смо већ поставили темеље Медијског сервиса западне Србије. Дневник који смо покренули на телевизији Телемарк показао се као сјајно решење и нема сумње да смо направили велики искорак на медијској сцени овог дела земље. Мало ко је веровао да ћемо успети у овоме када смо кренули половином марта. Међутим сада већ могу да кажем да смо успели оно што до сада скоро никоме није пошло за руком. Сат времена држати пажњу гледалаца није нимало лако, али ево може се. У тих сат времена сместили смо и политичаре и привреднике, и ратаре, повртаре али и дали простора обичном човеку који итекако има шта да каже. И нема ту велике науке, мораш бити свуда, имати очи и уши за све, и када је лепо и тешко, ту смо са обичним светом. Истина је једина уредничка политика и ако тако радите, нема грешке", каже Гвозден Николић идејни творац и главни и одговорни уредник Дневника западне Србије који се емитује сваким радним даном у 20.00 и 22.30 часова из студија телевизије Телемарк.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dnevnik zapadne srbije gvozden nikolic vukica lazovic cacak katarina radulovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.458 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)