Молитвом до потомства 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Молитвом до потомства
Trenutno na sajtu: 399       |       Podeli:
02.11.2021 | 0 коментар(а)



Покрету за децу Три плус, који је претходно најавио бесплатан превоз до манастира Нимник,

одазвала су се 23 брачна пара из Чачка, Горњег Милановца и Ивањице.
Диван и сунчан дан на Светог Луку био је још лепши уз осмехе и позитивно расположење свих који су кренули на молитву. Манастир Нимник познат је по Светињи – гробу мале Николине која је услишила молитве брачним паровима и женама који су јој се молили да добију децу. Баш на том месту, игуман манастира, отац Јелисеј, читао је молитву за здравље и пород нашим суграђанима.

„Наш циљ је да бесплатним превозом до ове велике Светиње која се налази на територији општине Велико Градиште дамо скроман допринос породицама које се боре за своје прво дете. После Чачка организоваћемо се на исти начин и у свим другим локалним самоуправама које су у чланству Три плуса“ , наводе из организације Покрета за децу Три плус.

Пут на молитву био је пут вере, љубави и наде за све оне који су 31. октобра стигли до Нимника. Нека молитва увек буде и једини пут за остварење свих жеља свима нама који их од срца помишљамо и за себе и за своје најмилије и као што Отац Јелисеј благослови све на растанку речима: „Даће Бог да се догодине сви сликамо са бебама у вашем наручју“.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.915.807 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)