Ђурић: Инспекција ће у Бајиној Башти вршити појачан надзор за време новогодишњих празника 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ђурић: Инспекција ће у Бајиној Башти вршити појачан надзор за време новогодишњих празника
Trenutno na sajtu: 740       |       Podeli:
30.12.2020 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Епидемиолошка ситуација у Бајиној Башти је тренутно стабилна,



односно у фази смиривања, рекла је за Глас западне Србије председница те општине Весна Ђурић.

Она је истакла да је било периода у новембру и децембру, када је био велики пораст оболелих од Ковида 19, само у месецу новембру је било више од 300 позтивних особа, а у овом месецу, односно до данас више од 700 оболелих.

„Међутим, уз помоћ републике и Владе РС Дом здравља Бајина Башта успешно се носи са овом епидемијом, заштитне опреме има. Општинска Управа је определила средства за наш Дом здравља за набавку дезинфекционих средстава како би заштитили здравствене раднике", појаснила је Ђурић.

Она је истакла да што се тиче организованих дочека Нове године неће бити, упркос чињеници да је Бајина Башта туристичко место, поштују се мере Владе РС.

„Апел свим суграђанима и власницима угоститељских објеката да се придржавају донетих мера, биће појачан надзор као и свуда у Србији, долази омладина, долазе студенти. Мора се појачати овај вид контроле како би се предупредиле нежељене последице, јер, ако се не будемо придржавали мера, после Нове године може се очекивати следећи талас", закључила је Ђурић.

Прилог емитован у вестима Б92:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESNA DJURIC BAJINA BASTA EPIDEMIJA VIRUS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.093.333 посета
Тренутно на сајту: 741 посетилац(a)