U Priboju do kraja marta novi kilometri asfalta 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
U Priboju do kraja marta novi kilometri asfalta
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
18.03.2024 | 0 коментар(а)



Priboj – Ako vremenske prilike posluže, Opština Priboj će do kraja marta biti bogatija za čak 12



kilometara asfaltnih opštinskih i lokalnih puteva. Radi se o deonicama putnih pravaca na seoskom i prigradskom području, koje su započete jesenas, ali snežne i kišne padavine tada nisu omogućile potpunu realizaciju zacrtanih planova i obećanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Zahvaljujući prilično blagoj zimi, i prosto prolećnim temperaturama u februaru i martu, u opštini Priboj se ovih dana, dosta radi, pre svega na putnoj infrastrukuri. I dok su putari „Puteva Užice” angažovani na rekonstrukciji puta od Mostine do Bolnice i Doma zdravlja, kao i na putnom pravcu od granice sa Crnom Gorom prema Krajčinovićima i dalje Sastavcima, neimari „Novi Pazar-puta” trenutno izvode radove na nekoliko putnih pravaca.

„Trenutno je u zahvatu šest kilometara lokalnih puteva, u okolini Priboja, i to kroz Dobriloviće prema Goleškom Brdu i Žarkovini, zatim pored nove hidrocentrale na Banjskom Čamcu, kao i na nekoliko kraćih deonica u ovom prigradskom naselju, kao i na putu u Rabrenovcu do groblja”, raportira Filip Vuković, šef gradilišta „Novi Pazar puta”, i dodaje da su u toku završene pripreme za asfltiranje i deonice od šest kilometara na opštinskom putu Sjeverin – Strmac.

„Asfaltiranje je započeto na deonici od dva kilometra kroz Dobriloviće prema Goleškom Brdu, a potom se mehanizacija seli u Stramc, nakon čega se nastavlja asfaltiranje u Rabrenovcu i Banjskom Čamcu. Ukoliko vreme posluži, asfaltiranje svih 12 kilometara puteva, biće završeno do kraja ovog meseca”, ističe Vuković.

Sredstva za asfaltiranje svih ovih deonica puteva, a koja se mere stotinama miliona dinara, obezbedila je država Srbija.

 

PP Media / GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj asfalt putevi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.492.679 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)