Већници сутра о предлогу буџета за 2018. годину 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Већници сутра о предлогу буџета за 2018. годину
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
17.12.2017 | 0 коментар(а)



Прибој – Седница Општинског већа општине Прибој, 30. по реду заказано је за сутра, а на дневном

реду ће се наћи 28 тачака.

Већници ће на седници расправљати о утврђивању предлога Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету за 2017. годину, као и о  утврђивању предлога Одлуке о буџету за 2018 годину.

На седници већа ће бити речи о утврђивању предлога Одлуке о изменама и допунама Одлуке о Општинској управи као и о утврђивању  предлога Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину.

На дневном реду ће се наћи и предлог Одлуке о општим правилима кућног реда у стаамбеним и стамбено - пословним зградама на територији општине и предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о одређивању радног времена у области трговине, угоститељства, занатства и услуга.

Већници ће расправљати о утврђивању предлога Одлуке о измени и допуни Одлуке о комуналним делатностима и правима и услугама социјалне заштите на територији општине.

Дневним редом је предвиђено утврђивање предлога Одлуке о одређивању минималних износа за плаћање трошкова текућег инвестиционог одржавања заједничких делова зграде и управљања зградом и предлог Кадровског плана Општинске управе за 2018. годину.

Општинско веће ће разматрати предлог  Кодекса понашања службеника и намештеника општине.

Пред већницима ће се наћи предлог Одлуке о давању сагласности на  Статут  ЈКП “Услуга“ Прибој, предлога Одлуке о давању сагласности на Програм  пословања овог комуналног предузећа, али  и доношење Одлуке о давању сагласности на Одлуку о  промени цена комуналних улуга.

Такође, на сутрашњој седници ће бити речи о предлогу Одлуке о давању сагласности на Програм Регионалне санитарне депоније „Бањица“ за  2018. годину.

Очекује се утврђивање предлога Одлуке о давању сагласности на Статут Градске библиотеке за 2018. годину и предлог Одлуке о давању сагласности на Програм ове установе културе.

Веће ће сутра утврђивати предлоге Одлука о давању сагласности на Програм рада Центра за социјани рад, установе за физичку културу “Спортски центар“, ЈП “Топлана“ , Завичајног музеја, Туристичке организације , Дома културе и  ЈП за  уређење грађевинског земљишта и развој Прибоја за 2018. годину.

На 30. Седници Општинског већа биће речи и о доношењу решења о расподели средстава за учешће у програмима и пројектима у области спорта за 2017. годину.

Седница Општинског већа ће се одржати у канцеларији председника Општине, са почетком у 10 часова.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.238.363 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)