Почетна цена за продају Ваљаонице бакра Севојно АД 12,7 милиона евра 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почетна цена за продају Ваљаонице бакра Севојно АД 12,7 милиона евра
Trenutno na sajtu: 768       |       Podeli:
13.08.2021 | 0 коментар(а)



Севојно - Привредно друштво „Капа стар лимитид” из Никозије на Кипру објавило је као заложни поверилац

стопроцентрну продају акција акционарског друштва Ваљаонице бракра Севојно. Потраживање је обезбеђено залогом првог реда на свих 643.356 акција Ваљаонице које су у власништву компаније „Ист поинт металс лимитид”, такође са Кипра.
Предметна залога уписана је у Централном регистру хартија од вредности у Београду.

Продаја ће да буде спроведена јавним надметањем, 20. августа ове године у 11 сати у Београду, од стране комисије за јавно надметање коју ће чинити београдски адвокат Илија Дражић и још два члана из његове адвокатске канцеларије које он одреди.

Почетна цена на надметању биће 12,7 милиона евра, што је износ процењене вредности капитала АД Ваљаонице. Лицитациони корак на јавном надметању је 100.000 евра, а прихватање цене врши се подизањем картице. Надметање се сматра завршеним када ниједан учесник не прихвати наредни лицитациони корак, а за најповољнијег понуђача се проглашава учесник који је први прихватио купопродајну цену из претходног лицитационог корака.

Учесници у надметању дужни су да претходно уплате депозит од два милиона евра.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.025.792 посета
Тренутно на сајту: 770 посетилац(a)