Тифани из Чачка у центру престонице 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Тифани из Чачка у центру престонице
Trenutno na sajtu: 431       |       Podeli:
03.03.2017 | 0 коментар(а)



Компанија “Тiffany production



бренда налази се у Србији и у региону, а од сад се може посетити и у срцу Београда, на Теразијама.

Већ годинама домаћа модна индустрија може да иде у корак са светским стандардима. Овај чачански бренд један је од таквих примера, а да је квалитет његова основна одлика слажу се и бројне личности из јавног живота које су присуствовале отварању новог продајног објекта.

Водитељ, Милан Калинић, истиче да је у новој колекцији већ пронашао интересантне комаде гардеробе за своју супругу и себе.

“Тексас кошуље и џемпери су одлични, а видео сам и веома интересантну торбу за супругу. Чињеница је да је Тифани доста напредовао од својих почетака и да сад може да се пореди и са великим страним модним кућама”, изјавио је Калинић.

Задовољни купци из Србије и региона били су довољан подстицај креаторима да са сваком новом колекцијом буду све бољи, и да се задовоље потребе како млађих тако и старијих генерација. Позитиван однос квалитета и цене је то што, по речима, маркетинг менаџера ове компаније Тамаре Карапанџић, константно враћа купце у њихове радње.

“Трудимо се да квалитет и приступачност буде оно по чему смо препознатљиви. Увек смо ту да нашим купцима изађемо у сусрет, а поред новог објекта у Београду од скоро се наш бренд може наћи и у Норвешкој, јер је и тамо наш рад наишао на препознатљивост и похвале”, наводи Карапанџић.

Константан опстанак на модној сцени захтева напоран рад и иновативност, а Тифани бренд већ 35 година успешно постоји захваљујући усклађивању са тренутним модним трендовима.

Позитивне промене у раду ове модне куће примећене су и од стране српских модних стручњака Ненада Радујевића и Бошка Јаковљевића.

Глас Западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.936.973 посета
Тренутно на сајту: 432 посетилац(a)