Глишић: Сви у врху странке су за изборе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Глишић: Сви у врху странке су за изборе
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
13.02.2019 | 0 коментар(а)



Сви у врху СНС су за изборе, једино је председник Србије Александар Вучић државне интересе ставио изнад страначких,

изјавио је у интервјуу за данашње "Вечерње новости" Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС.

Датум избора још није утаначен и очекујем да у наредним данима донесемо коначан став о томе да ли ће се ићи на превремене изборе, рекао је Глишић и додао да протести опозиције неће бити разлог за изборе.

На питање колики је рејтинг СНС, он је одговорио да никада није био већи број грађана који подржавају Вучића и СНС него сада.

"Грађани нису наивни да мисле да ће Ðилас, Јеремић и цела та клика која је била на власти до 2012. сада донети нешто боље и паметније", рекао је Глишић.

Према његовим речима, то су људи који су оставили пустош иза себе, сахранили српску економију, дефинитивно ударили границу на Јарињу и практично отцепили Косово.

Одговарајући на питање да ли ће СНС изаћи на изборе са садашњим партнерима "или постоји опасност да СПС пређе на супротну страну", Глишић је рекао да ће се када буде донета одлука о изборима разговарати са партнерима да се види да ли им је мотив исправна политика или математика где ће се све "наместити" након избора.

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.498.460 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)