Прибојски волонтери у време ванредног стања обишли 5000 домаћинстава 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Прибојски волонтери у време ванредног стања обишли 5000 домаћинстава
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
28.05.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – У малој сали Дома културе Пиво Караматијевић у Прибоју организована је

свечаност на којој је председник општине Лазар Рвовић уручио захвалнице и пригодне награде волонтерима Канцеларије за младе и Црвеног крста Прибој за пружену несебичну помоћ и ангажовање током ванредног стања.

Захвалнице и пригодне награде су добила 33 волонтера Канцеларије за младе и Црвеног крста Прибој, који су од почетка увођења ванредног стања били на располагању најстаријим грађанима града на Лиму, за све оно што им је потребно, у виду набавке основних животних намирница, лекова преко доставе пакета које је општина Прибој делила као помоћ пензионерима и социјално угроженом становништву.

„Данас је 73 дан како наши волонтери раде на терену. За то време прешли су на хиљаде километара, обишли преко 5 000 домаћинстава и поделили исто толико пакета”, казао је координатор КЗМ Прибој, Бранко Кашерић.

Уручене зхвалнице волонтерима, фото: ПП Медиа

Први човек општине Лазар Рвовић навео је да су залагање и помоћ која је пружена угроженом становништву и најстаријима током ванредног стања доказ да Прибој заиста има добру перспективу. Он је истакао да локална самоуправа реализацијом низа пројеката, настоји да створи што боље услове за живот чиме би млади своју будућност градили управо у родном граду.

„У току је доста добрих пројеката. Почиње реновирање Дома културе, преко пута се гради хотел са 4 звездице, 10. јуна отварамо Регионални иновациони центар, имаћемо и касарну, то је прилика за нова радна места и нова шанса за напредак младих”, наводи председник општине Лазар Рвовић.

Волонтери кажу да им овај гест општине доста значи али оно што их заиста радује јесте то што су били од помоћи суграђанима онда када је то било најпотребније.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj volonteri zahvalnice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.313 посета
Тренутно на сајту: 447 посетилац(a)