Нова донација дијаспоре пријепољском Дому здравља 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нова донација дијаспоре пријепољском Дому здравља
Trenutno na sajtu: 573       |       Podeli:
25.08.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Пријепољска дијаспора из Холандије прикупила је новчана средства у износу од 2.000 евра како би помогла медицинарима

Дома здравља у свом родном месту. Они су уз помоћ Удружења жена Полимља успешно спровели ову акцију.
„Контактирали смо здравство да видимо шта им је најпотребније и то смо и набавили рукавице, комбинезоне, мантиле и маске, све што је неопходно да се особље заштити приликом рада. Донација је ишла преко удружења помози.ба из Босне, хумантирне организације која иначе сарађује са нашим људима а ми смо само карика између њих”. рекла је Бинаса Џигал из Удружења жена Полимља.

Директор Дома здравља др Сеад Поровић веома је захвалан на овом поклону и управо је заштитна опрема та која је особљу у ковид амбулантама најпотребнија.

Др Поровић рекао је да је и епидемиолошка ситуација у Пријепољу стабилна и да се смањује број пацијената.

„Узорковано је осморо људи од тога је једна особа позитивна. Смањује се број прегледа и они су углавном контролни. Ко жели да ради ПЦР тестове они се обављају само у ЗЗЈЗ Ужице”, рекао је он.

Што се тиче укидања ванредног стања др Поровић, се нада да ће бити укинуто, али док до тога не дође придржаваће се мера и одлука Кризног штаба и Министарства здравља.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje dom zdrava donacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.404.549 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)