Лажна вест о недостатку крви у чачанској болници!? Давидовић: Неко ће због овога кривично одговарати, не знам ко је послао мејл 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Лажна вест о недостатку крви у чачанској болници!? Давидовић: Неко ће због овога кривично одговарати, не знам ко је послао мејл
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
01.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Јуче је у већину редакција чачанских медија стигао допис из Црвеног крста у којем
Секретар Црвеног крста Чачак Биљана Давидовић, фото: ГЗС

се аплелује на средства јавног информисања, да објављивањем њиховог саопштења, помогну акцију добровољног давања крви, јер се због слабог одзива “после дужег времена одлажу поједине интервенције” у чачанској болници.

Након што је ово саопштење објављено у већини медија, у вечерњим сатима стигао је деманти од вд директора Опште болнице др Мирослава Сретеновића у којем се наводи да ова информација није тачна и да у овој здравственој установи располажу са довљно залиха крви, тако да није било, нити ће бити било какавог одлагања кад су у питању лекарске интервенције.

Новинари Гласа западне Србије позвали су секретара чачанског Црвеног крста Биљану Давидовић да прокоментарише како је могуће да је из ове установе медијима упућена нетачна информација.

 

“За ту информацију први пут чујем. Ја сигурно нисам написала тај мејл, нити сам дала одобрење за његово објављивање у јавности. Јуче сам била на сахрани и нико ме није позвао да такво саопштење оде у јавност. Ко је то урадио мораће кривично да одговара”, казала је за ГЗС Давидовић.

Она је додала да они у Црвеном крсту немају информацију о залихама крви у болници, као и да је о овоме обавестила Црвени крст Србије који ће већ од понедељка предузети потребне мере.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak crveni krst vest davanje krvi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.717 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)