Емецета почела са радом 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Емецета почела са радом
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
31.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Од јутрос, врата Емецете у Прељини су отворена за све посетиоце. У понуди је велики избор намештаја и декорације

за сваки укус, као и технике неопходне сваком савременом домаћинству.

"Поносни смо што је Емецета отворила објекат у Чачку, јер ово сматрамо центром Србије. Ово јесте други објекат, али за нас је првенац, јер смо кренули од нуле. Пре три месеца смо кренули са реновирањем овог објекта, на коме је радило 100 људи даноноћно, пуном снагом", рекао је оперативни директор Емецете у Србији, Александар Павићевић.

Према његовим речима, у Емецети Чачак запослено је 55 особа, с тим што су дошли и корпорантни који су додатно запослили још 15 радника.


Oперативни директор Емецете у Србији, Александар Павићевић, фото: ГЗС

"Нудимо најбољи одност цене и квалитета, а наш слоган је - Ниске цене сваки дан", истакао је Павићевић.

Генерални директор Конфорама групе, Тонино Переира, изјавио је да је циљ, отварање укупно шест Емецета објеката широм Србије.


Генерални директор Конфорама групе, Тонино Переира, фото: ГЗС

"Отворићемо још једну радњу у Београду, као и нове у Новом Саду, Крагујевцу и Нишу. Сматрамо да ћемо са њима покрити целу државу. Емецета нуди све што вам је потребно да опремите један дом од намештаја, беле технике и све врсте декорације и уређења. Уводимо производе са посебном нотом, јер имамо све стилове", истакао је Переира.

Он каже да, када су пре две године отварали радњу у Београду, било је неке дозе ризика, али како се то показао као добар избор, верујем да ће се тако показати и у Чачку.

"Зависно од града прилагођавамо и величину радње, тако да је ова радња од 3.000 квадрата, док је у Београду 15.000. Што се тиче добављача, 65 одсто је из Европе, што укључује и Србију, остатак је ваневропска роба", рекао је Переира.

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, честитао је Павићевићу и Переиру, јер су одржали реч када су пре шест месеци договорили реконструкцију Амана, и одлуку да Чачак буде други град који ће имати овакав садржај.

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, фото: ГЗС


"Поред производних компанија и услуга, посебно место има и трговина са квалитетом, а и са приступачним ценама не само за наше суграђане већ и све оне који гравитирају западном Србијом. Запослених, којих има 70, не само из Чачка већ и из Горњег Милановца има адекватна примања", закључио је Тодоровић.


Купци ће у чачанском Емецета центру, као и у београдском, моћи да уживају у комплетно опремљеним ентеријерима соба где ће пронаћи инспирацију за уређење свог дома, баште, терасе, балкона, пословног простора, канцеларије…

У модерном центру, продавци ће са свим заинтересованима поделити идеје и стручне савете како да на најбољи и најповољнији начин освеже свој ентеријер и направе прави избор за сваки свој кутак.



Поред великог паркинга испред самог центра лоцираног одмах поред кружног тока у Прељини, свим посетиоцима је обезбеђена још једна погодност - аутобуска линија компаније "Аутопревоз" која саобраћа од школе у Атеници до Емецете у Прељини.


Емецетин циљ је развој на српском тржишту и приближавање свим грађанима Србије концепта центра за потпуно опремање дома, уз велику могућност избора на једном месту и цене прилагођене куповној моћи. Циљ је да Емецета центри буду доступни потрошачима широм Србије који су захваљујући центру у Београду већ показали интересовање за нашу понуду и услуге, као и препознали квалитет и приступачне цене.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.440.068 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)