Стрељачки клуб Драгачево добио донације које отварају врата такмичењима у новим категоријама 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Стрељачки клуб Драгачево добио донације које отварају врата такмичењима у новим категоријама
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
23.01.2021 | 0 коментар(а)



Лучани - Донације домаћих компанија за Лучани - Стрељачки Клуб

Драгачеву, захваљујући донаторима Општини Лучани, Стрељачком савезу Србије, као и компанијама "Максима" и "Панекспрес" из Лучана, добио је три стандардне ваздушне пушке са пратећом опремом. Тиме се стекла, дуго жељена могућност такмичења у тој категорији.
Стрељачки клуб "Драгачево" наставља са редовним такмичењима, а велики догађај их очекује већ у мају. Стрељачки савез Србије поверио им је организацију Првенства Србије у стрељаштву у "Б" и "Ц" категорији
15. -16. маја 2021.године у хали Средње школе "Драгачево" у Гучи. То је највеће такмичење стрелаца Србије, на коме учествује око 350 такмичара и такмичарки.
Стрељачки клуб "Драгачево" позива све заинтересоване девојчице и дечаке, који имају жељу да се баве овим спортом да им се придруже.

 

 

 

 

ГЗС / Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


streljacki klub lucani dragacevo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.108.787 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)