ЕУ издвојила бесповратних 4,5 милиона евра за предузећа у Чачку, Ваљеву, Пироту... 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
ЕУ издвојила бесповратних 4,5 милиона евра за предузећа у Чачку, Ваљеву, Пироту...
Trenutno na sajtu: 495       |       Podeli:
20.06.2018 | 0 коментар(а)



Развојни програм ЕУ ПРО представиће у Пироту, Чачку, Ваљеву и Бујановцу позив за доделу бесповратних средстава предузетницима,

микро и малим предузећима, за који је ЕУ определила 4,5 милиона евра како би допринела повећању конкурентности локалне привреде у Региону Шумадије и западне Србије и Региону јужне и источне Србије.

Додатне информативне сесије о јавном позиву ће бити одржане због великог интересовања, поручују из ЕУ ПРО, и додају да ће Пирот и Чацак овог четвртка бити домаћини тих сесија, а Ваљево и Бујановац у петак.
Циљ информативних сесија, које су до сада одржане у десет градова у Србији и окупиле више од 550 људи, јесте да се заинтересовани предузетници и предузетнице упознају са програмом подршке и неопходним корацима - од пријављивања, преко учешћа на јавном позиву и критеријума за избор пројеката до добијања бесповратних средстава за унапређење пословања.

Позив је отворен до 6. јула ове године, а право учешћа имају предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа регистрована у 99 градова и општина укључених у програм ЕУ ПРО, која се примарно баве производњом или пружају ИТ услуге, а основана су између 1. јануара 2013. и 31. децембра 2017. године.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.308.941 посета
Тренутно на сајту: 495 посетилац(a)