СНС Горњи Милановац: на све измишљотине аргументовано ћемо реаговати 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СНС Горњи Милановац: на све измишљотине аргументовано ћемо реаговати
Trenutno na sajtu: 480       |       Podeli:
03.09.2020 | 0 коментар(а)



ОО СНС у Горњем Милановцу демантовао је наводе који су стигли од ГГ Милисава Мирковића.
Фото: ГЗС

Саопштење преносимо у целости:

„Стара изрека које се очигледно држе ови перспективни, млади, неокаљани спасиоци Горњег Милановца је да сто пута изговорена лаж, постаје истина. Неко ко је избачен из партије на чијим крилима је дошао на место председника Општине, ко је после првог мандата изгубио поверење наших суграђана, ко је иза себе оставио доста тога неразјашњеног, о чему јавност Горњег Милановца до сада није обавештена, жели на неки волшебан начин да се врати у фотељу за којом очигледно много тугује и да настави тамо где је стао 2016. године, како он то сам непрекидно понавља. Жал за предходним, њему и његовим саборцима лепим временима, је више него очигледна.

Желели би да поново троше буџетска средства противзаконито, без јавних набавки, да из фиоке поново деле паре пријатељима и рођацима, да из буџетских средстава по неколико основа имају примања, да са руководећих места поново доводе установе у блокаде, да са позиције власти поново туже Општину и добију милионске износе и да стану на пут развитка Горњег Милановца пошто раде само и искључиво за своје интересе. А о онима који су Дом здравља и Апотеку задужили више од 200 милиона детаљно ћемо подсетити наше суграђане у наредном периоду.

Мирковићев напад на вредне привреднике наше општине, који и у условима пандемије бележе значајне резултате, који своје обавезе према локалној самоуправи ревносно извршавају пунећи тако буџет oпштине средствима која се даље користе за побољшање живота наших суграђана је недопустив и крајње неодговоран. Привредници општине Горњи Милановац имају одличну сарадњу са локалном самоуправом и из те добре сарадње рађају се заједнички пројекти и заједничка улагања. Неко ко критикује привреду Горњег Милановца а при том од те привреде је живео читав свој радни век, шетајући се по разним општинским канцеларијама, од референта за месне заједнице до стицајем несрећне околности председника oпштине је најблаже речено неозбиљан и неодговоран човек.

О неозбиљности чланова ГГ говори и недолично понашање на Скупштинском заседању који се искључиво заснива на вређању, и изношењу личних фрустрација са главном темом од највеће важности за све наше суграђане где ће ко да седи и са киме у којој клупи.

Представници Српске напредне странке ће и даље одговорно и марљиво радити у интересу наших суграђана како би се створили најбољи могући услови за живот у нашем прелепом Горњем Милановцу уз огромну подршку нашег председника Александра Вучића што је и воља наших суграђана изречена на недавно одржаним изборима”, наводи се у саопштењу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Opstinski odbopr Srpske napredne stranke Gorni Milanovac demanthovao navode grupe gradana

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.333.974 посета
Тренутно на сајту: 481 посетилац(a)