Како ће изгледати аутопут од Пожеге до Бољара? 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Како ће изгледати аутопут од Пожеге до Бољара?
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
05.10.2020 | 1 коментар(а)



На јутјуб каналу Skyscrapers Construction Serbia представљено је како ће изгледати аутопут



од Пожеге до Бољара, односно најтежа деоница у Србији. Како аутори напомињу, у питању је анимација на основу трасе аутопута, а не пројекат.

У видеу наводе да је пројекат вредан 1,6 милијарди евра, те да је усвојена траса ауто пута Пожега - Ивањица - Бољаре дуга 107 километара. Додају да је траса аутопута пројектована за брзине од 110 и 120 клиометара на час и да је у питању најзахтевнији аутопут у нашој земљи.

Потребно је изградити 97 мостова, који ће бити дуги готово 20 километара, а како наводе у видеу, пројектован је и 51 тунел, чија ће дужина бити око 27 километара.

Наводе и да ће аутопут бити готов у року од пет година.

 

 

еКапија / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega boljare autoput gradnja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Mijodrag

    Sobzirom da se o svemu a narocito o sigurnostima najvise vodilo i posvetilo racuna, ne smemo zaboraviti i zivot na putevima koji zahteva motele, bezinske punpe, svratista restorani i.t.d. Beograd - Pozega na trasi 150-180 km.od toga nema nista. Ukoliko investitori nisu zainteresovani za taj servis, nek ostave prostor i mogucnost tendera privatnim licima, koja imaju interesovanje finasiranja i rada, kako bi sadrzina drumskog toka bila u savrsenom izdanju potreba i usluga. Pozdrav



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.841.445 посета
    Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)