Унипромет донирао граду раонике за чишћење снега 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Унипромет донирао граду раонике за чишћење снега
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
18.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија Унипромет, препознала је проблем људи који живе на сеоским подручјима и донирала је граду опрему за чишћење снега.

Донирани раоници, који се прикључују на тракторске машине, по речима власника "Унипромета" Милисава Новичића, биће у могућнсти да приђу сваком домаћинству у забаченим сеоским пределима.

"Ово је наш поклон граду и нека их они распореде по свом нахођењу, тамо где мисле да је најпотребније. Раоници мењају један камион за чишћење снега и свакако ће олакашати живот онима који жие у сеоским подручјима", истиче Новичић.

Добијена опрема ће, како истиче помоћник градоначелника, Милан Бојовић, имати велики значај за град и градске службе.

"Зимско одржавање путева ће поприлично бити побољшано, пре свега, јер ће са овом донацијом, наше комуналне службе бити растерећене за активности, пре свега на сеоским подручјима", наводи Бојовић.

Из локалне власти, такође, поручују да размишљају унапред да чине све што је у њиховој моћи, како би сва непријатна изненадења кад су у питању елементарне непогоде била сведена на миминмум.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.856.353 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)