Врњачки Лавфест одложен за септембар 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Врњачки Лавфест одложен за септембар
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
15.07.2020 | 0 коментар(а)



Врњачка Бања - Због тренутне епидемиолошке ситуације у Републици Србији, организатор Милер Лавфеста (службено Miller Lovefest)
ФОТО: ГЗС / Миланко Даниловић

донели су одлуку да фестивал одложе за нови датум, а овогодишње издање ове већ афирмисане манифестације која промовише музику, уметност и урбану културу требало би да буде одржан од 3. до 5. септембра у Врњачкој Бањи.

,,И поред свих мера превенције које смо били спремни да уведемо на фестивалу, сматрамо да тренутна епидемиолошка ситуација у земљи није повољна за одржавање фестивала, а здравље свих људи из организације и пре свега наших посетилаца нам је на првом месту.Због тога смо морали да донесемо тешку одлуку да фестивал одложимо за месц дана када верујемо да ће стање у Србији бити боље, а услови боље да Лавфест буде одржан.Преговори са извођачима и свим партнерима задуженим за изградњу тако великог пројекта, као што је Лавфест, трајали су дуго а нови датум је резултат договора са свима“,поручују из Туристичке организације Врњачка Бања,организатора фестивала.
Дани у којима је фестивал требало да буде одржан, од 6. до 8. августа, биће симболично обележени, а у наредним данима публика ће моћи да сазна и на који начин ће то бити урађено.

Када је реч о улазницама, све купљене карте до сада за фестивал који је требало да буде одржан у августу,важе и за нови датум фестивала.

ГЗС/М. Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


septembar vrnjacka banja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.147.415 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)