Коначно у Србији и Чачку: Изнајмљивање алармних система по најповољнијим ценама 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Коначно у Србији и Чачку: Изнајмљивање алармних система по најповољнијим ценама
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
24.11.2022 | 0 коментар(а)



Компанија „Sas Monitoring doo”, чланица „Macchina Security doo” уврстила је у своју понуду пакете алармних система по невероватно ниским ценама.

Људи се све мање осећају безбедно због повећања стопе криминала, крађа, вандализма и многих других непланираних догађаја.

Обзиром да сваке године расте потреба за безбедносним системима, увелико у свету корисници не купују алармне системе, већ их изнајмљују. Нудимо Вам управо опцију изнајмљивања система са комплетном подршком.

Услуга изнајмљивања система пружа велике повољности где је поред саме опреме обухваћено месечно одражавање система , 24 часа мониторинг жељеног објекта у нашем мониторинг центру, могућност ангажовања патроле физичког обезбеђења, продужена гаранција 36 месеци, управљање путем апликације, као и праћење рада система при чему је корисник сигуран у исправност опреме и статус алармних стања.

Поседујемо сопствени 24 часовни Мониторинг центар, наши оператери 365 дана у години, по устаљеној процедури на најбржи могући начин решавају сваку алармантну ситуацију.

ШТА РАДИТЕ КАДА ВАМ ЈЕ ЛОПОВ У КУЋИ?!

У случају инцидентне ситуације, не морате сами да се суочавате са опасношћу, већ на терен излази професионална екипа физичког обезбеђења. Они су одговорни за Вашу и безбедност Ваше имовине.

Коначно у Србији такве пакете је увела највећа компанија „Macchina Security doo” (sasmonitoring.rs), која на нашем тржишту послује преко 25 година, а са својом пословном јединицом „Sas Monitoring doo”, која Вам нуди од светки признатог произвођача алармних система, DSC, Johnson Controls Group, најсавременију интеграцију, уградњу и 24/7 мониторинг, а са циљем безбедности Ваше имовине. Реномирани бренд, кроз најповољнију понуду, комплетну услугу, омогућиће сигурност која је свима доступна.

САСВИМ СИГУРНИ ЗА САМО 60 ДИНАРА ДНЕВНО

АЛАРМНИ СИСТЕМИ по промотивним ценама за ЦРНИ ПЕТАК.

Алармни систем подразумева комплетну опрему са централном јединицом, шифратором, акумулатором, трафоом, 2 сензора покрета, унутрашњом сиреном и уградњом, ИП комуникатор за комуникацију са Мониторинг центром, са опцијом паљења и гашења преко мобилних телефона.

Уговорна обавеза изнајмљивања система је 36 месеци.

Количине у промотивним пакетима су ограничене, акција траје док трају залихе.

Прудружите се великом броју задовољних клијената и уверите се у квалитет наших услуга.

Посетите наш сајт www.sasmonitoring.rs или нас контактирајте путем телефона на бројеве +381 66 8091428 и +381 66 33 00 90.

Љубазно особље ће Вас дочекати у Београду на адреси Владимира Поповића 6/6/а606, где се можете у потпуности информисати о системима и погледати опрему или у представништву фирме у Чачку, Macchina Security ЧА 032, у Курсулиној 1.

Стојимо Вам на располагању за све што Вам је потребно.

„Sas Monitoring doo”




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.377.069 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)