Позив за увођење у војну евиденцију 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Позив за увођење у војну евиденцију
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
18.01.2022 | 0 коментар(а)



Министарство одбране и центар Министарства одбране за локалну самоуправу Чачак објавио је општи позив за обавезно увођење

у војну евиденцију. Овој обавези подлежу лица мушког пола рођена 2004. године и њихова је законска обавеза да се упишу у војну евиденцију. Обавези увођења подлежу и лица мушког пола рођена од 1992. до 2003. године која из било којих разлога нису уведена у ову евиденцију.

Увођење у војну евиденцију по општем позиву може се извршити у Центру министарства одбране за локалну самоуправу Чачак, Улица Владике Николаја Велимировића број 5, у периоду од 17. јануара до 28. фебруара 2022. године, сваким радним даном од 9 до 15 часова.

При упису у евиденцију лица морају понети са собом личну карту на увид или другу исправу којом се може утврдити идентитет. Они који бораве у иностранству ради увођења у војну евиденцију морају се јавити надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије и доставити важећу путну исправу на увид.

ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.816 посета
Тренутно на сајту: 430 посетилац(a)