Настављена акција бесплатних превентивних прегледа у болници, велико интересовање грађана 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Настављена акција бесплатних превентивних прегледа у болници, велико интересовање грађана
Trenutno na sajtu: 488       |       Podeli:
24.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – У чачанској Општој болници настављена је акција бесплатних превентивних прегледа,

а према речима директора болнице др Рада Милошевића врше се ултразвучни прегледи абдомена, офталмолошки прегледи и контрола триглицерида и холестерола.

Директор Опште болнице др Раде Милошевић, фото: Глас западне Србије

,,Ми смо у претходна два месеца такође радили превентивне , али због великог интересовања грађана прегледи су поновљени. Сви пацијенти који не буду стигли до 16 часова на преглед биће уписани и у току седмице ће бити позвани да им се ти преглед ураде. То значи да нико неће бити враћен без уписа или без прегледа“, казао је за Глас западне Србије др Милошевић.

Грађани су задовољни оваквим начином прегледа а то показује и велика посећеност.

"Дошао сам на преглед абдомена и триглицерид а као и због осталих лабораторијских анализа. Одавно нисам радио ове превентивне прегледе, што је признајем неодговорно, а требало би то свако да уради бар једном годишње. Људи по некад из разниоразних разлога не могу да дођу код лекара а ево сад је прилика да се то уради и свако може да зна у каквом се здравственом стању налази а добиће и савет шта даље да раде како би побољшали своје здравствено стање, а чини ми се да је експедитивније него кад су у питању редовни прегледи“, каже један од бројних грађана који су данас дошли у болницу како би обавили превентивне прегледе.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.469 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)