Обрадовић: Протести мирни, власти је у интересу да се изазову инциденти 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Обрадовић: Протести мирни, власти је у интересу да се изазову инциденти
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
04.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак /РИНА/ – Ни на једном великом медију који је под контролом СНС нисте могли да чујете информацију
Фото: РИНА

да је протекле недеље, протест против актуелне власти Александра Вучића и СНС одржан у више од 50 градова у Србији и да је на деветом по реду великом суботњем протесту у Београду било више од 50 хиљада грађана Србије”, изјавио је лидер СП Двери Бошко Обрадовић на данашњој ванредној конференцији за медије.

Обрадовић тврди да би та информација означила једну, како је рекао, револуцију на медијско – политичкој сцени Србије.

,,Неопходно је разним бесмислицама на сваки начин попунити медијске садржаје како грађани не би обратили пажњу према кључним темама као што су протести који се одржавају широм Србије, тајни преговори Александра Вучића са Хашимом Тачијем који трају месецима уназад и који воде ка признању независности Косова од стране наше актуелне власти, информацију да три године тема о Косову и Метохији не може да дође на Дневни ред Народне Скупштине РС или ово најновије што се дешава на КиМ, а о чему наша актуелна власт ни реч не говори, а то је формирање војске Косова, уједињавање Косова и Албаније и одузимање Србима “Трепче” као још једног нашег стратешког привредног ресурса којим располажемо на КиМ”, истакао је Обрадовић.

Лидер Двери наводи да они организују мирне, достојанствене и ненасилне протесте и да једино, како је рекао, власт има интерес да изазове инциденте на окупљањима.

,,Власт је грозничаво жели да те протесте доведе у питање, да у њих убаци провокаторе који ће направити инцидент, да на било који други начин баци сенку на ових девет рачунајући и ону достојанствену шетњу посвећеној годишњици од убиства Оливера Ивановића, што је укупно 10 огромних протеста, који су прошли без најмањег инцидента. Мене не интересује ко је донео вешала на протесте, да ли је то члан СНС као што тврде на друштвеним мрежама или члан Двери, као што тврде режимски медији. Интересује ме по чијем налогу је то урађено, а сигурно није по налогу врха покрета Двери. Ми смо хришћанска организације која има традицију дугу 20 година и која никад није позивала на било какво насиље, а камоли вешала која су симбол нацистичке окупације”, изјавио је Обрадовић и додао да сви они који су, како је казао, крали и пљачкали државу и народ треба да одговарају, али пред законом и само на основу њега.

,,Они који овде пропагирају насиље јесу они који заправо данас представљају СНС и зато ја тражим да Александар Вучић председник СНС поднесе оставку на место председника Републике и на место председника СНС, јер истом том логиком, они 24 сата дневно черече СП Двери на својим режимским медијима”, закључио је Обрадовић.

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.467.162 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)