Стање повређеног Страхиње Ерца стабилно 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стање повређеног Страхиње Ерца стабилно
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
23.12.2019 | 0 коментар(а)



Краљево - Здравствено стање Страхиње Ерца, председника Извршног одбора Српске странке Заветници, који је претпрошле ноћи око 1,20 часова,

од неколико за сада непознатих починилаца нападнут бејзбол палицама и мачетама, при чему је задобио неколико тешких повреда, је стабилно и успешно се опоравља на Хируршком одељењу Опште болнице ,,Студеница“, изјавио је за Глас западне Србије директор ове установе др Зоран Мрвић.

,,Страхињи Ерцу мачетом су повређена мека ткива, односно мишићи и права је срећа да му у таквом нападу и таквим средствима није повређен ниједан витални орган. Одмах након повреда збринут је на наше Хируршко одељење, пружена му је одговарајућа медицинска помоћ и опоравак тече на задовољавајући начин“, казао је др Мрвић.

У саопштењу Градског одбора Српске странке Заветници Краљево кажу да је на председника Извршног одбора Српске странке Заветници извршен класичан покушај убиства.

Страхиња Ерац, фото: Facebook

„Ауто којим је управљао Ерац пресретнут је са два аутомобила у улици Димитрија Туцовића у Краљеву, а Ерцу је осам људи, који су имали фантомке и били наоружани бејзбол палицама и мачетама, нанело неколико тешких телесних повреда. Српска странка Заветници најоштрије осуђује напад и нада се да ће надлежни органи у што краћем року пронаћи починиоце и да ће они бити приведени пред лице правде“, наводи се у саопштењу које је потписао председник Градског одбора странке Иван Дамјановић.

Припадници Полицијске управе Краљево одмах по позиву изашли су на лице места и о томе је обавештено и надлежно тужилаштво, речено је у краљевачкој полицији.

ГЗС / Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.884 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)